Известие
Collapse
No announcement yet.
Джанти
Collapse
X
-
аз слагам ламарините зимата защото примерно като паркираш и колата ти занесе и се изпука във бордюра и искривиш джантата си казваш ........ох добре че съм със тея джнти.а и се отварят много дупки зимата стават колувози а и един колега спомена и за лугата .апък и лятото е сезона за фукане ,а зимата за оцелявяне
Comment
-
Гледам колегите от горе доста поспориха по законите на физиката. Кой крив, кой прав незнам. В световния рали шампионат (WRC) на сняг си карат с едни тънички гуми едвам се забелязват, а на "хасфалт" си карат с широките, така че явно си има значениеAlfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
Alfa Romeo 147 1,9 JTD
Comment
-
слагаите тесни високи ЗИМНИ гуми на железните джанти и си караите с напомпени гуми не се праите на малки. Алуминият става крехак на студ и като уцелиш някоя дупка става "чудна приказка" не винаги но наи-често. каде сте видели WRC или ДЖИП да драска с широки гуми146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от Заро Покажи съобщениепо-тесните гуми имат по-малко контактна площ....
мисля, че проблема на широките през зимата е, че по-трудно газят в снега.... тъй-като са по широки и насрещното съпротивление ще е по-голямо
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеа именно
е картинка за илюстрациятва сам ли го измисли или някои друг "леко пиинал " я сега ги напомпи и двете гуми по 2.2 атм. и виж коя колко ще легне на асвалта и как така при еднакъв диаметър дебелата стапва на широко и късо растояние а тънката на тясно и дълго
П.П аз по физика имам 3 ама гуми бая съм сменил ЗИМАТА С ДЕБЕЛИ ГУМИ СТИГАМ САМО ДО МАНТИНЕЛИТЕ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениетва сам ли го измисли или някои друг "леко пиинал " я сега ги напомпи и двете гуми по 2.2 атм. и виж коя колко ще легне на асвалта и как така при еднакъв диаметър дебелата стапва на широко и късо растояние а тънката на тясно и дълго
П.П аз по физика имам 3 ама гуми бая съм сменил ЗИМАТА С ДЕБЕЛИ ГУМИ СТИГАМ САМО ДО МАНТИНЕЛИТЕАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
колега маи не си ме разбрал "зимата препорачвам тесни гуми" ЗАЩОТО С ДЕБЕЛИТЕ СТИГАМ САМО ДО МАНИНЕЛИТЕ "демек много се блъскам" и по горе съм писал КАРАИТЕ С ТЕСНИ ЗИМНИ ГУМИ НА ЖЕЛЕЗНИ ДЖАНТИ не на алуминиеви
кое точно не е ясно ???146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
-
колега без лоши чуства дано не съм обидил някои. мисля че отговорихме на човека всички сме на 1 мнение ТРЯБВА ДА СЕ КАРА С ПО ТЕСНИ ГУМИ коя колко стъпва и защо маи е работа на инжовете. Маи и двамата си нямаме работа а поне аз сум на работа
П.П парите , колите и главите са си ваши - праите квото знаите146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
Comment
Comment